299 TL Üzeri Kargo Bedava, 299 TL 'ye Kadar Sabit 29.90 TL
1000 TL Ve Üzeri Alışverişlerinize Kişiye Özel Kupa Bardak Hediye !!! 1000 TL Ve Üzeri Alışverişlerinize Kişiye Özel Kupa Bardak Hediye !!! 1000 TL Ve Üzeri Alışverişlerinize Kişiye Özel Kupa Bardak Hediye !!! 1000 TL Ve Üzeri Alışverişlerinize Kişiye Özel Kupa Bardak Hediye !!!

2010: İkinci Uzay Destanı

Adet
Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
“Galakside cesur bir gezinti ve 2001: Bir Uzay Destanı’na layık bir devam kitabı.” —Carl Sagan

Arthur C. Clarke, bilimi edebiyatla eşsizce birleştiren, bilimkurgunun üç büyük usta¬sından biri. İnsanın evrimini, yapay zekânın gelişimini ve uzay yolculuğunu konu edinen 2001: Bir Uzay Destanı’nın büyüleyici de¬vam kitabı 2010: İkinci Uzay Destanı ise ga¬laksinin derinliklerine gizemli bir yolculuk.

Jüpiter ve monoliti çevreleyen gizemli olay¬dan yıllar sonra Sovyet ve Amerikalı astro¬notlar insanlığı temelden değiştirebilecek potansiyel cevaplar aramak üzere, Jüpiter’in uydularına ve Discovery’ye doğru yeni bir yolculuğa çıkarlar. Görevleri: monolitlerin bilmecesini çözmek ve HAL’ı mürettebatı öl-dürmeye sürükleyen koşulları anlamak.

Çinli bir keşif ekibi de aynı hedefe yöne¬lir ve kurtarma görevini, Discovery’nin Jüpiter’in yörüngesindeki esrarengiz mo¬nolit hakkında sahip olabileceği değerli bilgileri ele geçirmek için çılgınca bir yarışa dönüştürür.

Bu arada, bir zamanlar Dave Bowman ola¬rak bilinen varlık –monolitin gizemini çözen tek insan– hayati bir görev için Dünya’ya doğru yola çıkar.

2010: İkinci Uzay Destanı, kozmik gizem¬lerin ve insanın bitmeyen bilgi arayışının öyküsü.


Ürün Adı: 2010: İkinci Uzay Destanı
Ürün Kodu: 9786052653166
Yazar: Arthur C. Clarke
Basım Yılı: 2024
Kapak Türü: Karton Kapak
Sayfa Sayısı: 320
Kağıt Cinsi: 2. Hamur
Çevirmen:
TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 13:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.

Eğer kargoyu saat 13:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Sipariş Destek
2
Yükleniyor...